A.O. Alternativa la Adunarea Generală Y-Peer Moldova

1475860_774509499270121_3461663201028813540_n (1)


La 21 Decembrie 2014 a avut loc Adunarea Generală a Y-PEER Moldova unde s-au totalizat activităţile organizaţiei din anul 2014.
În cadrul acestui eveniment a participat și Asociația Obștească Alternativa cu voluntarii săi, unde au prezentat printr-un filmuleț rezultatele, provocarile și lecțiile învățate în anul 2014.
Voluntarii au primit cîte un maiou din partea Y-Peer Moldova, iar Elena Bîrca și Liliana Ionaș au primit cîte un carnet de coordonator raional. Maria Bivol, președintele organizației Alternativa a primit Diplomă de nominalizare ca drept cel mai dedicat coordonator adult al activităților de la egal la egal, în anul 2014, în domeniul Sănătății Reproductive, prevenirii HIV/SIDA și promovării unui mod sănătos de viață.
Evenimentul a culminat cu diferite momente artistice, jocuri și o masă festivă cu un tort imens din partea organizatorilor.

0 Responses to A.O. Alternativa la Adunarea Generală Y-Peer Moldova

  1. Victor spune:

    Bravo,voluntarii de la Costesti! Este unica oaza de suflu tineresc care se mai pastreaza si mai fac cite ceva pentru tineret in localitate.Merita toata lauda si sprijinul celor adulti. Institutiile publice de resort ! -nu va faceti ca nu-i observati! Stimulat-ii si incurajatii,de altfel ,peste un an cel mult si acestea vor pleca din tara!!!!

  2. Lucica spune:

    Cunosc tineri care participa frecvent la multe activitati din cadrul raionului.Sint adevarati promotori ai modului sanatos de viata.Sint apreciati si mentionati si la multe concursuri republicane. Marele noroc al lor este,ca au in frunte un coordonator responsabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>