AO Alternativa a participat la FORUMUL DE VARĂ AL TINERILOR DIN RAIONUL IALOVENI !

Forumul de Vară al Tinerilor, cu genericul: ,,Discuţie. Poziţie. Rezoluţie.”, s-a desfăşurat în perioada 13 – 14 august 2013, Complexul de agrement Costeşti, fiind cuprins în Programul de Acţiuni din cadrul Proiectului ,,Ialoveni – Capitala Naţională a Tineretului 2013″. Forumul este organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Tineretului, care se sărbătoreşte pe 12 august, unde a participat si AO Alternativa prin itnermediul presedintelui Maria Bivol, si a voluntarului Maria Levinte. Scopul Forumului a fost realizat: finalizarea elaborării Strategiei pentru Tineret a Raionului Ialoveni pentru următorii 4 ani (2014 – 2018) în parteneriat cu Centrul Naţional ,,Pro-Comunitate” şi Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova. Cei 35 de participanţi la Forumul de vară au fost selectaţi prin concurs, astfel că ei sunt 35 de tineri cei mai activi şi mai dotaţi din localităţile raionului.
În cadrul elaborării priorităţilor, obiectivelor şi acţiunilor concrete pentru implementarea Straegiei, AO Alternativa s-a responsabilizat pentru a participa activ pe parcursul anilor următori în diverse activităţi privind informarea şi participarea tinerilor la viaţa publică, dar şi promovarea unor politici sociale de tineret, mai ales în domeniul promovării unui mod sănătos de viaţă în rîndul tinerilor din raionul Ialoveni.
La şedinţa de totalizare a lucrărilor forumului, domnul Anatolie MELENCIUC, preşedintele interimar al raionului Ialoveni a înmînat diplome şi suvenire tinerilor participanţi.

0 Responses to AO Alternativa a participat la FORUMUL DE VARĂ AL TINERILOR DIN RAIONUL IALOVENI !

  1. Maria spune:

    Participarea la acest forum a fost o adevarata placere pentru mine,in cadrul acestor doua zile am elaborat planul startegic de actiuni 2013-1018 pentru tineret.Faptul ca am fost selectata sa particip la acest forum a demonstrat ca activitatea mea de voluntar la AO Alternativa este benefica, pentru acesta indemn pe toti tinerii sa activeze ca voluntari, deoarece voluntariatul este inceputul unei veti noi , mai bune mai sanatoasa,mai activa si mai interesanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>