Alternativa a aderat la reţeua Y-Peer Moldova!

1Duminică, 30 martie, 7 educatori de la egal la egal al A.O. Alternativa împreună cu încă 20 de tineri activi din raionul Ialoveni au aderat la reţeaua naţională Y-Peer Moldova.
Astfel tinerii au beneficiat de un training de introducere din partea reprezentantul reţelei Ana Susarenco. Tinerii au făcut cunoştinţă prin intermediul unui joc, iar mai apoi au lucrat în grupuri stabilind activităţile pentru perioada aprilie-mai 2014. Grupul format au primit materiale informatve conform cărora îşi vor desfăşura activitatea. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Consiliul Raional Ialoveni, prin intermediul specialistului de politici de tineret Victor Pletosu.
Următoarea întilnire cu reţeaua Y-Peer Moldova va avea loc în data de 12 aprilie în Chişinău, unde vor participa liderii grupurilor din raionul Ialoveni cu ceilalţi colegi din toată ţara.
Y-PEER, Reţeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal, reprezintă o rețea de tineri activi: Educatori de la Egal la Egal, formatori și promotori ai sănătății sexual-reproductive.Rețeaua activează în Moldova și în toată lumea cu scopul educatorilor de a dezvolta semenilor cunoştinţe, atitudini, deprinderi utile de viaţă şi de a-i convinge să îşi protejeze propria sănătate cu toată responsabilitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>