AO Alternativa – ONG-ul anului 2013 în raionul Ialoveni!

echipa [1600x1200]Joi, 19 decembrie, în cadrul Festivalul Tinerilor Activi din raionul Ialoveni, Consiliul Raional a desemnat şi a premiat cei mai tineri activi din anul 2013.
Asociaţia Obştească Alternativa a fost premiată cu trofeul ONG-ul Anului 2013, deasemenea a primit şi o diplomă pentru activităţile realizate. Un astfel de titlu a primit şi AO ECO-Răzeni, pentru care ţinem sa îi felicităm!
Pe scena de premiere au urcat şi voluntarii asociaţiei, iar preşedintele organizaţiei le-a mulţumit pentru efortul şi implicarea activă în toate acţiunile.
În cadrul evenimentului, a fost şi închiderea Capitalei Tineretului în Ialoveni şi preluarea ştafetei de către raionul Soroca. Deasemenea s-au oferit premii şi diplome Consiliilor locale de Tineret din raion, tinerilor sportivi, celor mai active grupuri de iniţiativă, ş.a.
La eveniment au fost prezenţi preşedintele raionului Lilian Popescu, care a felicitat toţi tinerii şi a fost cel care a înminat toate premiile, primaul oraşului Ialoveni, Ministrul Tineretului şi Sportului Octavian Bodişteanu, reprezentanţii CNTM şi alte persoane publice.
Gazda festivalului au fost ansamblul etnofolcloric „Porumbiţa” şi „Haiducii”.

0 Responses to AO Alternativa – ONG-ul anului 2013 în raionul Ialoveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>