Campanie „Iubeşte sănătos” în liceul teoretic Olymp!

11Vineri, 28 februaire, în ultima zi de iarnă, A.O. Alternativa a desfăşurat o campanie de informare sub genericul „Iubeşte sănătos”, cu ocazia Dragobetelor dar şi a sosirii primăverii.
În cadrul evenimentului, 21 de voluntari au distribuit tinerilor cu vîrsta între 14 şi 18 ani materiale informative privind prevenirea infecţiilor cu transmitere sexuală HIV/SIDA şi hepatitei virale B, Ghiduri pentru tinerii adolescenţi privind modul sănătos de viaţă, dar şi materiale de promovare a organizaţiei. Tot vineri a fost dat start campaniei de recrutare a voluntarilor pentru A.O. Alternativa, care va dura pînă în data de 28 martie.
Campania voluntarilor, care a fost desfăşurată pe parcursul a două recreaţii, nu s-a redus doar la distribuire de pliante, ci şi oferirea de cîte o îmbrăţişare elevilor, profesorilor, prietenilor şi colegilor, astfel îndemnînd pe toţi să fim mai buni, mai toleranţi şi să promovăm sentimentul dragostei cît mai sănătos!
Pe parcursul recreaţiilor tinerii au fost îndemnaţi să scrie Iubirii lor ce simt şi să plaseze mesajul pe flipchart. Astfel în 30 de minute tabla a fost invadată cu mesaje de dragoste şi mulţumire.
Evenimentul a fost binevenit de către administraţia liceului, dar şi de către elevii acestora, fiind foarte receptivi şi deschişi, întîmpinînd voluntarii cu o expoziţie de artizanat şi cu mesaje de felicitare cu venirea primăverii, coordonat de către profesoara Vera Melnic.
Campania „Iubeşte sănătos” va continua şi în alte licee din raionul Ialoveni, şi face parte din proiectul „Viaţa cu SIDA!”, finanţat de către MTV Staying Alive Foundation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>