Consiliul Tinerilor din Costești a dat start amenajării unui parc

Un grup de inițiativă din cadrul Consiliului Local de Tineri din Costești a început implementarea proiectului ”Să finalpăstrăm Costeștiul verde” finanțat din cadrul Fondului pentru Tineri Ialoveni.

 

Proiectul presupune înverzirea spațiului dintre Primăria Costești și vechea cîrmuire din centrul satului, unde administrația publică locală planifică amenajarea unui parc de odihnă. Astfel grupul a reușit să motiveze 20 de voluntari dar și lucrătorii primăriei să se implice în plantarea a 55 de trandafiri, celelalte flori urmează să fie plantate peste o săptămînă. Liceul Teoretic Costești a contribuit cu împrumutarea instrumentelor de lucru,  iar Primăria Costești cu  transport.

 

Acțiunea de înverzire s-a finisat cu o pauză de cafea oferită de administrația publică, unde voluntarii au dat acordul de a se implica mai des în acțiuni de salubrizare și înverzire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>