Draw Disability în satele Costeşti şi Moleşti

IMAG2237

Pe data de 03 și 06 martie, 2015 s-a desfășurat activități de desen în cadrul proiectului #‎DrawDisability, de către membrii Y-Peer din A.O. Alternativa. Aceste activități au avut loc în două centre de zi pentru copiii cu nevoi speciale, Centru Curaj din satul Costesti și Centrul de Resurse din satul Molești.

Activitățile au fost captivante și eficiente pentru dezvoltarea participanților. #DrawDisability este un proiect de artă la nivel global, scopul căruia este de a încuraja dialogul pe tema dizabilității și problemele acesteia existente în rândul elevilor și profesorilor. Copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 17 ani din întreaga lume au avut posibilitatea de a participa prin îndeplinirea unor desene în format A4, pe tema #‎Dizabilitatea.
Aceste desene vor fi expediate către organizatorii la nivel global al proiectului #Drawdisability, iar cele mai bune dintre ele urmând să fie prezentate la World Education Forum în Mai 2015 în Incheon, Korea de Sud și la Conference of States Parties to the Convention on the Rights of Persons with Disabilities (COSP-CRPD) (June 2015 New York, USA).

One Response to Draw Disability în satele Costeşti şi Moleşti

  1. NADINAFLORINA spune:

    sunteti bravo fetele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>