Echipa Alternativa-Locul I în cadrul Festivalului Național de Teatru Social

alternaiva1 (1)

Duminică, 23 noiembrie, la Teatrul „Ginta Latină” din Chișinău s-a desfăşurat a V-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Social unde au evoluat 10 echipe de tineri actori din întreaga Moldovă, care au venit cu un mesaj puternic pentru semenii lor.
Astfel echipa Alternativa, formată din voluntari din satele Molești Costești și Hansca ai Asociației Obștești Alternativa, au luat cele mai mari note din partea juriului si au ocupat locul I. Echipa a primit din partea Rețelei de Tineri de Educatori de la egal la egal cîte un maiou și diplomă de participare, iar din partea Ministerului Educației un premiu bănesc de 5000 de lei.
Echipa Alternativa a transmis printr-o manieră comico-tragică cum poți fi infectat cu virusul HIV și alte Infecții cu transmitere sexuală în cadrul relațiilor neplanificate, cu parteneri nepermaneți și fără a fi protejat. Mesajul lor fiind, că indiferent de situație trebuie să fim atenți la detalii și să purtăm prezervativ.
Mai jos este indicată lista cîștigătorilor:

Locul I.
Echipa Alternativa din Costeşti, Ialoveni

Locul II.
Echipa „Tineri pentru Tineri”, Cimişlia şi Echipa Y-PEER Nisporeni

Locul III
Cronos, Cimişlia şi Социальный Театр „Мастерская солнца” din Tiraspol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>