Lansarea proiectului ”Tinerii împreună pentru un viitor fără SIDA!”

În anul 2012 în satul Costești și-a lansat activitatea un nou proiect al Asociației Obștești ”Alternativa”. Proiectul este finanțat de MTV Staying Alive Foundation și are titlul ”Tinerii împreună pentru un viitor fără SIDA!”. grupul țintă fiind toți tinerii din raionul Ialoveni, cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani.

Principalele activități ale proiectului sunt crearea unui blog, organizarea unui grup de educatori de la egal la egal, desfăşurarea de mese rotunde, teste CAP, teatru social, marşuri raionale pentru lupta împotriva HIV/SIDA, concursuri de eseuri, ș.a. AO „Alternativa” va colabora şi cu autoritățile publice locale și raionale, Centrul de sănătate prietenos tinerilor „Avante” și Casa de cultură din Costești.

„Alternativa” este o organizație non-guvernamentală, creată în 2007 de către un grup de inițiativă, format din tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, care au activat ca voluntari la CSPT „Avante”. Președintele asociației, Maria Bivol, consideră că deși organizația nu are multă experiență, entuziasmul și implicarea tinerilor din comunitate îi va ajuta să implementeze proiectul cu succes.

0 Responses to Lansarea proiectului ”Tinerii împreună pentru un viitor fără SIDA!”

  1. liku spune:

    ei si cum fara victor pletosu :))))))))

  2. Victor Pletosu este specialist în domeniul tineretului și sportului din raionul Ialoveni, si sigur ca este necesar sa fie si el prezent!

  3. tinara vedeta spune:

    pare sa fie un inceput bun si sper sa aveti rezultate frumoase

  4. Multumim mult de sustinere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>