Marș Social -Tinerii împreună pentru un viitor fără SIDA!

11 (1)

Joi, 7 august AO Alternativa in colaborare cu CSPT- Avante , Minisiterul Tineretului si Consiliul Raional de Tineri din Ialoveni au desfășurat un marș social cu genericul Tinerii împreună pentur un viitor fără SIDA!. La eveniment au participat 15 voluntari ai asociației, 14 tineri consilieri din 10 sate din raionul Ialoveni, reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului și specialistul pentru politici de tineret al raionului Ialoveni. Marșul a dat startul în Spitalul raional Ialoveni, și acontinuat pe strada Alexandru cel Bun pina în fața Consiliului Raional. În cadrul acestui marș au fost distribuite 3250 de pliante informative privind modul sănătos de viață, și 550 materiale, contraceptive la dorință. Totodată tinerii au purtat cu ei cîteva mesaje sugestive pentru generația tînără, printre care: Stop SIDA, Spune NU Alcoolului, Fumatului.
Materialele nedistribuite au fost oferite tinerilor consilieri raionali pentru a fi distribuite la ei în localități, astfel ca mesajul să ajungă mai aproape de tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>