Sănătatea Reproductivă a Tinerilor

ora1

Marți, în Liceul teoretic Costești a avut loc o ora informativă despre sănătatea sexual-reproductivă a tinerilor,activitate realizată în cadrul Săptămînii Naționale a Voluntariatului. Seminarul a fost realizat de către Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Avante, în colaborare cu Rețeaua Naționa[a de Educatori Y-Peer Moldova și AO Alternativa.
În cadrul evenimentului educatorii au vorbit despre regulile generale ale igienei unui tînăr, bolile sexual-transmisibile-metode de protecție și prevenire, date statistici privind sănătatea reproductivă a tinerilor în Republica Moldova, cazuri concrete, ș.a. Tinerii au fost încadrați și în jocuri de cunoaștere dar și de relaxare, au dat întrebări și au oferit recomandări și sugestii echipei.
În fișele anonime de evaluare un tînăr a comentat activitatea: ”Mi-a plăcut informația care am însușit-o astăzi, data viitoare aș dori să aflăm mai multe și despre alte probleme de sănătate a tinerilor, mai ales despre consecințele alcoolului, țigărilor și alte droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>