Săptămîna Națională a Voluntariatului a dat start și în satul Costești!

IMG_2062

Voluntarii Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor ”AVANTE” s-au mobilizat și au dat start Săptămînii Naționale a Voluntariatului în satul Costești, printr-o activitate de voluntariat în cadrul Bibliotecii Publice Costești.

Astfel, 4 voluntari activi au reparat și readus la viață 30 de cărți din bibliotecă pentru ca cititorii să poată beneficia de literatura  instituției pe o perioadă cît mai îndelungată. Activitatea s-a desfășurat sub titlul de ”Cartea Cere Ajutor”. Menționăm că această activitate este o tradiție, desfășurându-se al 3-lea an consecutiv.

Sava Anastasia, voluntară activă a menționat : ”Sunt binevenite astfel de activități prin care IMG_2044promovăm voluntariatul și totodată reușim să aducem un beneficiu comunității din care facem parte, oricât ar fi el de mic! ”.

Săptămîna Naţională a Voluntariatului este organizată de Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinută prin proiectul„SNV 2016 – Hai în gașca voluntarilor”.

În cadrul acestei săptămîni, toate instituțiile, grupuri de inițiative și membri ai comunităților sînt invitați să desfășoare activități de voluntariat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>