Seminar de informare a tinerilor privind protecția consumatorului.

seminar6

Miercuri, în cadrul Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor Avante, reprezentanții Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorilor au susținut un seminar pentru tinerii din satele Costești, Molești și Hansca despre drepturile fiecărui consumator.

Astfel participanții au aflat care sint recomandările care trebuie sa le știe înainte de a merge la cumpărături,  care sînt practicile comerciale incorecte,  sfaturile la cumpărare, pașii concreți care trebuie urmați în caz de depistare a neregulilor sau încălcarea drepturilor consumatorilor de către comerciant, etc.

Participanții la seminar au oferit o serie de întrebări și au solicitat părerea specialiștilor privind cazuri reale cu care c-au confruntat.

La final au fost distribuite materiale informaționale fiecărui participant, dar și Centrului Avante, pentru a le distribui ulterior persoanelor interesate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>