Seminarele realizate de către reţeaua de educatori de la egal la egal a dat start în satul Costeşti!

În data de 21 octombrie, 2013, reţeaua regională de educatori de la egal la egal al AO Alternativa a dat startul seminarelor privind modul sănătos de viaţa şi sănătatea sexual-reproductivă a tinerilor. Prima instituţie de învăţămînt care a beneficiat de acest seminar a fost liceul teoretic Olymp din satul Costeşti.
Seminarele au drept scop promovarea unui stil de viaţă sănătos în rîndul generaţiei tinere din raionul Ialoveni, prevenirea şi combaterea tuturor bolilor sexual transmisibile, insclusiv HIV/SIDA.
În cadrul întîlnirilor tinerii beneficiază de o instruire la tema menţionată, jocuri, teste de evaluare a cunoştinţelor, surprize pentru cei mai activi tineri şi pliante informative.
Această activitate face parte din proiectul „Viaţa cu SIDA!”, finanţat de către MTV Staying Alive Foundation din Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>