Tinerii din Razeni s-au implicat in Saptamina Nationala a Voluntariatului

11260802_831636170247790_1827592325_o

In Saptămîna Națională a Voluntariatului Tinerii Ecologiști din Răzeni s-au implicat pe data de 17 mai  cu o activitate de mobilizare, motivare a consătenilor privitor la  protecția  mediului ambiant.

Echipa Verde , constituită  din 18 tineri , a dus un dialog deschis cu locuitorii comunei Răzeni despre problemele mediului ecologic  al localității, au cerut de la consăteni pareri de ameliorare a situației ecologice actuale. Pentru mobilizare și sensibilizare grupul de voluntari a distribuit peste 200 de fluturași cu mesaje ecologice, ca de exemplu: ,, Un sat verde și curat- un sat european!”, ,, Stop poluării – mediul are prioritate!”, ,, Natura este și a ta, păstreaz-o curată!”, etc.     Oamenii din localitate au salutat această inițiativă, încurajînd tinerii prin aprecieri verbale.

Această activitate face parte din proiectul realizat în cadrul Programului de granturi mici pentru tineri desfășurat cu suportul financiar oferit de Fundația Est-Europeană Moldova, Consiliul Raional Ialoveni, Asociația Obștească „Eco-Răzeni” și mijloace bănești acumulate de membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni de la agenți economici, persoane fizice și din organizarea evenimentelor speciale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>