Zi de odihna pentru voluntarii AO Alternativa!

.


Duminică, 28 iulie, AO Alternativa a organizat o zi de odihnă pentru voluntarii săi pe malul lacului Costesti.
Ziua a început cu strîngerea gunoiului de pe o porţiune de teren, şi a da exemplul celor din jur, iar mai apoi a urmat o evaluare a tuturor activităţilor pe jumătate de an. Mai apoi s-a prezentat un draft al activităţilor pentru a doua jumătate de an, s-au explicat responsabilităţile voluntarilor, termenele de realizare şi rezultatele dorite.
După partea teoretică, s-a trecut la înmînarea diplomelor pentru voluntarii care au fost implicaţi în Sîptămîna Naţională a Voluntariatului.
Voluntarii au profitat de ocazie şi au felicitat-o pe Tatiana Goro, asistentul de proiect al AO Alternativa, i-au cîntat şi totodată s-a destins atmosfera.
Ziua a continuat cu un gratar, jocuri, relaxare şi team-building. Voluntarii s-au arătat mulţumiţi de ziua care au petrecut-o, mărturisînd că ar mai dori astfel de evenimente, care îi apropie mai mult.

0 Responses to Zi de odihna pentru voluntarii AO Alternativa!

  1. Tinutsa spune:

    A fost foarte interesant… mai ales finalul!!!:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>