Ziua Usilor Deschise

cspt_avante5

Sîmbătă, 2 august, Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Avante din satul Costești în colaborare cu AO Alternativa, și-au deschis larg ușile pentru toți vizitatorii. Evenimentul a avut loc în cadrul săptămînii naționale a sănătății tinerilor.
În cadrul acestei zile au avut loc prezentarea centrului Avante în 8 ani de activitate, proiectele implementate îmreună cu partenerii, serviciile oferite la moment și provocările cu care se confruntă. Deasemenea au fost prezentate datele statistice privind sănătatea tineirlor din raionul Ialoveni și capitolele la care trebuie de lucrat în viitor. Nu au lipsit nici jocurile distractive pentru oaspeți,proiecție de film, distribuire de materiale, concursurile și victorinele cu premii, unde tinerii au trebuit să răspundă la întrebări despre modul sănătos de viață. La final tinerii au realizat un selfie healty în Centrul cultural-sportiv Avante- activitate inițiată de UNFPA.
La eveniment au participat tinerii, voluntarii AO Alternativa, părinți, profesori, consilieri locali, directorii instituțiilor de învățămînt din localitate, șeful Centrului de Sănătate, reprezentanți ai Direcției raionale de învățămînt, directorul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor și coordonatorul rețelei naționale Y-Peer Moldova. Oaspeții au discutat despre viitoarele proiecte care vor include cît mai mulți tineri din raionul Ialoveni.
Ana Dicusară-unul din vizitatorii Centrului a spus: „Am rămas foarte impresionată de acest eveniment și de activitățile care s-au realizat, am rămas surprinsă și de numărul mare de vizitatori și nivelul lor de implicare. Bravo! ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>